Miet Lambrichts

0497 069 484
info@educanes.be

een sterke band hebben

elkaar begrijpen

samen leuke en ontspannende dingen kunnen doen

gewoon genieten van elkaar

elkaar vertrouwen

visie

Honden zijn niet meer weg te denken uit onze levens. Eeuwen geleden hebben we ze gedomesticeerd. Vandaag beschouwen we ze als deel van ons gezin. Is dit wel zo vanzelfsprekend als het lijkt?

Op school is hondentaal geen onderdeel van het curriculum. Niet onwil, noch van de hond, noch van de eigenaar, maar onwetendheid is vaak de boosdoener wanneer het misloopt.

Weten wat een hond is, wat een hond nodig heeft en hoe we daaraan tegemoet kunnen komen, zonder daarbij uit het oog te verliezen dat ook de mens noden heeft, is de sleutel tot succes. Ik vind het belangrijk om hier mijn bijdrage aan te leveren.

missie en strategie

Geïntrigeerd door de intelligentie en de grote veerkracht van honden, is het mijn passie om kennis en inzicht door te geven aan hondenliefhebbers. Kennis en inzicht leiden namelijk tot begrip en tot het vinden van de juiste aanpak of oplossing. Bij alles wat ik doe, kijk ik niet alleen naar de noden van de hond, maar evenzeer naar die van zijn eigenaar. In een relatie moeten alle partijen zich goed voelen. Dat is de enige manier om gelukkig samen te leven.